Achterhoekse puzzels

De Achterhoekse puzzels zijn alderbastend populair onder de kinder,  olldeluu en deerntjen. Bestel daarom vandaag nog je Achterhoekse puzzel zodat ook jij een van deze unieke puzzels in huis hebt. En ben je nou helemaal gek van puzzelen? Bekijk dan het Achterhoekse puzzelpakket met alle puzzels.

Puzzelplezier

De traditionele legpuzzel is weer helemaal hip. Tijdens de Corona-lockdown heeft menigeen het plezier in puzzelen teruggevonden. Zeker met de serie puzzels van Trots op de Achterhoek. Uitstekende kwaliteit, goede herkenbare Achterhoekse taferelen, gebouwen of landschappen. Inmiddels zijn er vier puzzels (van 1000 delen) uitgegeven die alle verwachtingen hebben overtroffen.

Landhuis Hummelo puzzel

Landhuis Hummelo puzzel Wie geniet niet van die prachtige landhuizen in Hummelo (puzzel nr 1) met die aansprekende luiken voor de ramen en de kar met melkbussen op het pad. Het mooiste oude gebouw uit onze trotse regio staat in de grensplaats s-Heerenberg. Verscholen tussen het Bergherbos, het Montferland en de Duitse grens ligt Kasteel Huis Bergh (puzzel nr 2). Een plaatje om te zien, zeker tijdens de winterse maanden. Hier ga je echt terug in de tijd. Een uitdagende puzzel voor uren puzzelplezier.


Puzzel Oude IJssel Doetinchem

Zo’n 15 kilometer verderop kronkelt de rivier de Oude IJssel door de Achterhoek. Via Anholt en Ulft het land inkomend en via Doetinchem, Laag Keppel en Doesburg uitmondend in de statige IJssel. Zeker het deel door Doetinchem, met zicht op de karakteristieke oude molen en de statige kerk, is een lust voor het oog (puzzel nr 3).


Puzzel De Graafschap stadion

Zeg je de Achterhoek, dan zeg je Superboeren. Zeg je Superboeren, dan zeg je De Graafschap. De betaald voetbalclub speelt in het altijd kolkende stadion De Vijverberg (puzzel nr 4). Op veler verzoek is van dit mooiste stadion van Nederland een exclusieve 1000 delige puzzel gemaakt. Prachtig gefotografeerd vanuit de lucht en verwarmd door de avondzon, pronken de vier lichtmasten tussen de weelderige natuur. Binnen een paar uur waren reeds honderden exemplaren verkocht. Van iedere verkochte puzzel gaat maar liefst 1,954 euro naar de maatschappelijke stichting van De Graafschap, zo maken wij samen de Achterhoek nog mooier.

 

Puzzel nr 5

Laot ow verrassen.....