• Snelle levering
  • Dagelijks bereikbaar
  • Zeer tevreden klanten
  • Betalen via iDEAL

Nieuw: Achterhoekse producten met unieke skyline!

Bij Trots op de Achterhoek zijn wij continu bezig om onze producten te verbeteren en uit te breiden. Wij zijn dan ook erg trots om onze duurzame lijn te introduceren: de Achterhoekse skyline. 

Wij lanceren naast onze huidige artikelen met de Achterhoekse vlag een nieuwe lijn met producten waarbij de Achterhoekse skyline centraal staat. Hiervoor is een prachtige skyline ontworpen waarin alle kenmerkende onderdelen van de Achterhoek zijn samengevat. De skyline komt op verschillende luxe en duurzame producten zoals bijv. borrelplanken, leren schorten, hand- en theedoeken en woonaccessoires, zoals een skyline voor aan de muur. 

Waarom een skyline? 

De Achterhoek is een regio vol karakter, geschiedenis en natuurlijk prachtige landschappen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de groene vlag van de Achterhoek een symbool is geworden van trots en identiteit voor zoveel mensen in deze regio. Naast de opvallende groene vlag hebben we ervoor gekozen om ook een subtielere en elegantere optie aan te bieden in de vorm van de Achterhoekse skyline. Deze skyline is ontworpen met oog voor detail en esthetiek, en toont de prachtige gebouwen en natuurlijke elementen die deze regio zo uniek maken.

Lokaal en duurzaam      

Trots op de Achterhoek kiest bewust voor duurzame en lokaal gemaakte producten. Daarnaast werken ook mooie organisaties, met een afstand tot de arbeidsmarkt, mee aan deze lijn. We hopen op deze manier bij te dragen aan een gezondere en duurzamere toekomst voor onze samenleving, maar ook aan het versterken van de lokale economie en het stimuleren van werkgelegenheid.

We blijven ons inzetten om producten van hoge kwaliteit te leveren en we zijn trots om onze mooie Achterhoek te vertegenwoordigen met deze nieuwe collectie. Binnenkort zullen we meer onthullen over onze nieuwe productlijnen en initiatieven, dus houdt onze website en sociale mediakanalen in de gaten!

#lokaal #achterhoek #skyline #nieuwecollectie #samenwerken #duurzaam #ontwikkelingen #cadeau #relatiegeschenk #woondecoratie #achterhoeksevlag #nieuws #laserontwerp #bijtoos #trotsbv #trotsopdeachterhoek