• Snelle levering
  • Dagelijks bereikbaar
  • Zeer tevreden klanten
  • Betalen via iDEAL

Trots op de Achterhoek kan verder groeien dankzij overname door Sterkmakers

Sterkmakers, bestaande uit een drietal Achterhoekse ondernemers heeft Trots op de Achterhoek overgenomen. Sterkmakers is een organisatie die ambitieuze bedrijven letterlijk nog sterker wil maken. Voor Trots op de Achterhoek een mooie kans om de groeiambities waar te maken. De samenwerking met Sterkmakers is ingegaan per 1 januari 2023.

Dion Teloh, eigenaar van Trots, legt uit: “Zelf blijf ik een trotse ambassadeur. Dankzij de overname door Sterkmakers weet ik dat de kwaliteit en continuïteit gewaarborgd blijven. Voor Trots verandert er verder niets, behalve dat er een groter team achter komt te staan die het gevoel van onze prachtige regio nog sterker neer willen zetten.”

Meer mooie producten en meer mooie regio’s

Sinds 2019 en met de lancering van de originele Achterhoekse sokken omarmden vele Achterhoekers de Achterhoekse vlag. Trots op de Achterhoek heeft diverse originele producten op de markt gebracht. Met inmiddels meer dan 30 winkels als verkooppunten. Heel veel inwoners van onze prachtige regio lopen rond in originele producten. Van Bennie Jolink, boer Jos tot en met radio 10 DJ Rob van Someren; bekende Achterhoekers en Nederlanders hebben enthousiast hun medewerking verleend om samen de Achterhoek op de kaart te zetten.

Wij, van Trots op de Achterhoek, willen dit unieke gebied nog meer op de kaart zetten en hebben diverse exclusieve producten voorzien van de stoere Achterhoekse vlag. Er kwam steeds meer vraag naar Achterhoekse producten en dus werd de webshop www.trotsopdeachterhoek.nl gelanceerd. Inmiddels liggen deze producten binnen de Achterhoek ook in meer dan 30 winkels. Al met al zijn wij nog lang niet klaar met de promotie van deze prachtige regio, en kijken we ook verder dan de Achterhoek alleen. Trots op de Achterhoek, dat is wat wij zijn. Op de natuur, de cultuur, de mensen en de vlag. Wij, trotse Achterhoekers, dragen graag bij aan de promotie van het mooiste gebied van Nederland.

 

Vragen of direct contact? Mail Joyce via joyce@trotsopdeachterhoek.nl