Nieuw: Achterhoekse producten met unieke skyline!

Bij Trots op de Achterhoek zijn wij continu bezig om onze producten te verbeteren en uit te breiden. Wij zijn dan ook erg trots om onze duurzame lijn te introduceren: de Achterhoekse skyline. 

Wij lanceren naast onze huidige artikelen met de Achterhoekse vlag een nieuwe lijn met producten waarbij de Achterhoekse skyline centraal staat. Hiervoor is een prachtige skyline ontworpen waarin alle kenmerkende onderdelen van de Achterhoek zijn samengevat. De skyline komt op verschillende luxe en duurzame producten zoals bijv. borrelplanken, leren schorten, hand- en theedoeken en woonaccessoires, zoals een skyline voor aan de muur. 

Waarom een skyline? 

De Achterhoek is een regio vol karakter, geschiedenis en natuurlijk prachtige landschappen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de groene vlag van de Achterhoek een symbool is geworden van trots en identiteit voor zoveel mensen in deze regio. Naast de opvallende groene vlag hebben we ervoor gekozen om ook een subtielere en elegantere optie aan te bieden in de vorm van de Achterhoekse skyline. Deze skyline is ontworpen met oog voor detail en esthetiek, en toont de prachtige gebouwen en natuurlijke elementen die deze regio zo uniek maken.

Lokaal en duurzaam      

Trots op de Achterhoek kiest bewust voor duurzame en lokaal gemaakte producten. Daarnaast werken ook mooie organisaties, met een afstand tot de arbeidsmarkt, mee aan deze lijn. We hopen op deze manier bij te dragen aan een gezondere en duurzamere toekomst voor onze samenleving, maar ook aan het versterken van de lokale economie en het stimuleren van werkgelegenheid.

We blijven ons inzetten om producten van hoge kwaliteit te leveren en we zijn trots om onze mooie Achterhoek te vertegenwoordigen met deze nieuwe collectie. Binnenkort zullen we meer onthullen over onze nieuwe productlijnen en initiatieven, dus houdt onze website en sociale mediakanalen in de gaten!

#lokaal #achterhoek #skyline #nieuwecollectie #samenwerken #duurzaam #ontwikkelingen #cadeau #relatiegeschenk #woondecoratie #achterhoeksevlag #nieuws #laserontwerp #bijtoos #trotsbv #trotsopdeachterhoek

 

Sterkmakers, bestaande uit een drietal Achterhoekse ondernemers heeft Trots op de Achterhoek overgenomen. Sterkmakers is een organisatie die ambitieuze bedrijven letterlijk nog sterker wil maken. Voor Trots op de Achterhoek een mooie kans om de groeiambities waar te maken. De samenwerking met Sterkmakers is ingegaan per 1 januari 2023.

Dion Teloh, eigenaar van Trots, legt uit: “Zelf blijf ik een trotse ambassadeur. Dankzij de overname door Sterkmakers weet ik dat de kwaliteit en continuïteit gewaarborgd blijven. Voor Trots verandert er verder niets, behalve dat er een groter team achter komt te staan die het gevoel van onze prachtige regio nog sterker neer willen zetten.”

Meer mooie producten en meer mooie regio’s

Sinds 2019 en met de lancering van de originele Achterhoekse sokken omarmden vele Achterhoekers de Achterhoekse vlag. Trots op de Achterhoek heeft diverse originele producten op de markt gebracht. Met inmiddels meer dan 30 winkels als verkooppunten. Heel veel inwoners van onze prachtige regio lopen rond in originele producten. Van Bennie Jolink, boer Jos tot en met radio 10 DJ Rob van Someren; bekende Achterhoekers en Nederlanders hebben enthousiast hun medewerking verleend om samen de Achterhoek op de kaart te zetten.

Wij, van Trots op de Achterhoek, willen dit unieke gebied nog meer op de kaart zetten en hebben diverse exclusieve producten voorzien van de stoere Achterhoekse vlag. Er kwam steeds meer vraag naar Achterhoekse producten en dus werd de webshop www.trotsopdeachterhoek.nl gelanceerd. Inmiddels liggen deze producten binnen de Achterhoek ook in meer dan 30 winkels. Al met al zijn wij nog lang niet klaar met de promotie van deze prachtige regio, en kijken we ook verder dan de Achterhoek alleen. Trots op de Achterhoek, dat is wat wij zijn. Op de natuur, de cultuur, de mensen en de vlag. Wij, trotse Achterhoekers, dragen graag bij aan de promotie van het mooiste gebied van Nederland.

 

Vragen of direct contact? Mail Lisanne via; lisanne@trotsopdeachterhoek.nl