Van De Achterhoek winkel in Doetinchem

Gesloten sinds 15 september 2022.

Komt u ons vrijwilligersteam versterken?

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die Doetinchem, de Achterhoek en de Achterhoekse vlag een warm hart toedragen. Vindt u het leuk om in contact te komen met mensen, de gezelligheid van de stad te ervaren, de klanten te helpen tijdens het uitzoeken van een cadeau, de winkel netjes te houden en bestellingen af te rekenen? Dan komen wij graag met u in contact. Stuur dan een e-mail naar info@trotsopdeachterhoek.nl en we nemen spoedig contact met u op. Uiteraard wordt u meteen in de Achterhoekse sök gestoken en staat Achterhoekse service naar zowel onze vrijwilligers als klanten hoog in het vaandel.

 

De winkel ‘Van De Achterhoek’ is op vrijdag 15 juli geopend door Lars en Fred van Elver in het bijzijn van circa 30 mensen, in hartje Doetinchem. De eerste nieuwsgierige bezoekers kwamen al een kijkje nemen het afgelopen weekend. De winkel is tot 15 september te bezoeken.

De pop-upstore is een samenwerking tussen Trots op de Achterhoek, Betaald Voetbalvereniging De Graafschap, Elver en Binnenstadbedrijf Doetinchem en heeft als voornaamste doel bezoekers te laten kennismaken met alles waar Achterhoekers trots op zijn. In de winkel worden daarom Achterhoekse vlag producten verkocht, zelfgemaakte artikelen door cliënten van Elver, de olifanten-beeldjes van Elephant Parade Doetinchem en De Graafschap merchandise.

De winkel is gevestigd aan Catharinastraat 8 en is vier dagen per week geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op dinsdag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagen kunnen bezoekers terecht voor een uitgebreid assortiment aan unieke Achterhoekse producten. Ook tijdens de laatste zondag van de maand zijn wij geopend. Tot binnenkort!