Onze verkooppunten in de Achterhoek

Direct vanaf de introductie van onze Achterhoekse vlag Sök waren regionale ondernemers enthousiast en wilden dit stoere en originele product in hun winkel verkopen. Ook de andere unieke producten van Trots op de Achterhoek zijn erg gewild, zo liggen de Achterhoekse- petten, sjaals, mutsen, , stropdassen, speelkaarten, puzzels, mondkapjes en Achterboksen (boxershort veur Stadsen) in ruim 50 winkels in de hele regio. Regelmatig verrassen wij onze wederverkopers met een origineel nieuwe product inclusief goede marges.

Of je nu in Doetinchem, Zutphen, Winterswijk, Lochem of Eibergen woont, overal kun je onze wederverkopers vinden. Zelf ook dé echte Achterhoekse producten verkopen en, naast de mooie marge, bijdragen aan de promotie en ontwikkeling van een sterkere Achterhoek? Mail dan naar info@trotsopdeachterhoek.nl en vraag om de brochure.

Naast de snelle levering van de producten zorgen wij ook voor spraakmakende marketing en promotiemateriaal. Zo worden wij regelmatig geholpen door regionale ambassadeurs zoals Gerrit Vossers, Jos Sloot, Bennie Jolink, Freek & Susan en rockband de Boetners.