• Snelle levering
  • Dagelijks bereikbaar
  • Zeer tevreden klanten
  • Betalen via iDEAL
Home » De Winkel

Van De Achterhoek winkel in Doetinchem

De winkel ‘Van De Achterhoek’ is op vrijdag 15 juli geopend door Lars en Fred van Elver in het bijzijn van circa 30 mensen, in hartje Doetinchem. De eerste nieuwsgierige bezoekers kwamen al een kijkje nemen het afgelopen weekend. De winkel is tot 15 september te bezoeken.

De pop-upstore is een samenwerking tussen Trots op de Achterhoek, Betaald Voetbalvereniging De Graafschap, Elver en Binnenstadbedrijf Doetinchem en heeft als voornaamste doel bezoekers te laten kennismaken met alles waar Achterhoekers trots op zijn. In de winkel worden daarom Achterhoekse vlag producten verkocht, zelfgemaakte artikelen door cliënten van Elver, de olifanten-beeldjes van Elephant Parade Doetinchem en De Graafschap merchandise.

De winkel is gevestigd aan Catharinastraat 8 en is vier dagen per week geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op dinsdag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagen kunnen bezoekers terecht voor een uitgebreid assortiment aan unieke Achterhoekse producten. Ook tijdens de laatste zondag van de maand zijn wij geopend. Tot binnenkort!